Resultaten voor energiezuinige verlichting bedrijfshal

energiezuinige verlichting bedrijfshal
energiezuinige verlichting - LED TL Verlichting.
Deze categorie vindt u LED verlichting zoals onze bars en en spots zijn Special voor de keuken, voor onder andere onder keuken kastje, verlichting in uw plafond of ons universele rail systeem. De spots hebben minimale inbouwmaten en de licht opbrengst gelijk aan een 25 watt halogeen lamp.
Verlichting op LED kantoor en bedrijfshal RSH Hillegom Velectra.
Verlichting op LED kantoor en bedrijfshal RSH Hillegom. Verlichting op LED kantoor en bedrijfshal RSH Hillegom. Velectra heeft weer een mooi project mogen realiseren bij RSH te Hillegom. De producten zijn geleverd door ons en ze zijn door de werknemers van RSH zelf gemonteerd! RSH Hillegom levert klant specifieke mechanische bedieningskabels, hydrauliekslangen, hydrauliekleidingen en toebehoren aan machine montagebedrijven en de vervangingsmarkt. De ervaren vakmensen van RSH assembleren en ontwikkelen kwaliteitsmaatwerk dat naadloos aansluit bij de productieprocessen en systemen van onze klanten. Betreffende dit project heeft RSH Hillegom de BlueLine LED Panelen 595, x 595, 3000k in hun kantoor/magazijn in Hillegom laten plaatsen. Daarmee hebben zij een besparing van 65% in energiekosten gerealiseerd. Bijgaande zie u fotos van het project. Wilt u uw kantoor of bedrijfsruimte ook laten voorzien van energiezuinige LED verlichting?
energiezuinige lampen
Bedrijfshalverlichting Echtlicht.
Home Productgroepen Bedrijfshalverlichting. Wij zorgen voor energiezuinige LED verlichting van uw bedrijfshal. Echtlicht maakt graag een lichtplan op maat en zorgt voor de juiste LED verlichting in de bedrijfshal. Op deze manier zorgen wij voor de beste verlichting in uw bedrijfshal.
tl lamp
Led-verlichting bedrijfshal LW Techniek.
Een gloeilamp gaat gemiddeld 1000 uur mee en een halogeenlamp kun je ongeveer 3000 uur gebruiken. Neem je een led lamp, dan kun je jouw lichtbron maar liefst 50.000 uur gebruiken met deze energiezuinige lamp. En heb je nu TL-verlichting in de bedrijfshal? Dan is de levensduur van led verlichting ook langer, want een TL-lamp gaat gemiddeld 5000 tot 10.000 uur mee.
wikkelfolie
LED verlichting is een echte must in uw bedrijfshal of werkplaats VastgoedVSL.nl.
LED verlichting heeft verschillende voordelen, ook voor industriële toepassingen. Door uw magazijn, fabriek, bedrijfshal of loods te voorzien van de juiste LED verlichting, dan bent u ervan verzekerd dat u jaren niet meer naar de verlichting hoeft om te kijken. Energiezuinige verlichting van uw bedrijfshal.
keukenverlichting
Energiezuinige verlichting voor industriegebouwen korte ROI.
LED High-Bay Lights. Energiezuinige verlichting voor industriegebouwen. 50-70% op stroomverbruik besparen, de return-on-investment is vaak korter dan 1 jaar. Hoe groot of hoog uw bedrijfshal ook is, we hebben de perfecte T5 TL en LED oplossingen. Omdat uw lampen vaak meer dan de helft van het etmaal branden verdient u de investering vaak binnen 12 maanden terug.
lekkage opstalverzekering
Bedrijfshallen.
Uw bedrijfsverlichting brandt precies waar nodig en heeft een prima lichtopbrengst, oftewel lumenoutput. Dat doet wonderen voor het welbevinden van medewerkers en voor uw portemonnee. Bovenal: u heeft jaren geen omkijken naar de LED verlichting in uw bedrijfshal of productieruimte.
LED verlichting bedrijfshal.
Nu je wat meer te weten bent gekomen over de verlichtingsmogelijkheden van jouw bedrijfshal laten we je ook graag de cijfers zien van de overstap naar LED verlichting. Een lichtspecialist kan gratis en vrijblijvend langskomen op locatie voor een eerste kennismaking.
LED verlichting in uw loods of bedrijfshal LED Design Holland.
LED verlichting heeft diverse voordelen, ook voor industriële toepassingen. Door uw magazijn, fabriek, loods of bedrijfshal te voorzien van goede LED verlichting bent u ervan verzekerd dat u daar jaren niet meer naar om hoeft te kijken. We bespreken graag de voordelen van LED verlichting in uw magazijn met u! Energiezuinige verlichting van uw bedrijfshal.
Bedrijfshalverlichting vervang TL door LED Lumeco.
Nu u op de hoogte bent van de mogelijkheden laten wij u ook graag in harde cijfers zien wat het overstappen naar LED verlichting u op kan leveren. U kunt gratis en vrijblijvend een uitwerking laten maken voor uw bedrijfshal.
Industrieverlichting Philips Lighting.
Bedrijfshal en werkplaatsverlichting. Betere verlichting voor betere resultaten. We begrijpen dat u, om sterk te blijven in de industrie, in elk proces de kosten nauwkeurig moet onderzoeken. Verlichting kan verantwoordelijk zijn voor wel 80% van de energierekening van een magazijn, dus die moet zo efficiënt en kostenefficiënt mogelijk zijn. De energiezuinige LED-verlichting van Philips gaat langer mee en kan een belangrijke invloed hebben op uw winstgevendheid.

Contacteer ons

+  gu10 spaarlamp 9w
+  energiezuinige verlichting bedrijfshal
+  osram led gu10
+  gu10 led osram
+  led spots sylvania
+  gu10 spaarlamp vervangen door led
+  sylvania aquarium verlichting
+  ballast tl lamp
+  led lampen megaman